خواص ماش,خواص ماش در طب سنتی,خواص ماش سبز,خواص ماش در بارداری,خواص ماش برای کودکان,خواص ماش سیاه,خواص ماش پخته,فواید ماش در طب سنتی,خواص جوانه ماش در طب سنتی,خواص ماش طب سنتی,خواص ماش از نظر طب سنتی,خواص ماش سبز در بارداری,خواص ماش سبز در بارداری,خواص ماش سبز چیست
در این مطلب از سایت جسارت
به خواص ماش در بارداری برای کودکان برای مو چیست می پردازیم.امیدواریم
این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.mash یکی از حبوبات بسیار
مفید و غنی است. با این که زادگاه اولیه ی آن ایران است ولی روز به روز
کمتر استفاده می شود و در حال فراموش
شدن است. شاید اگر از خواص فراوان آن مطلع شوید، به مصرف بیشتر آن راغب
شوید.ایرانیان قدیم mash را « مِچ » می گفتند و زمانی که به زبان عربی وارد
شد mash نام گرفت. یکی از اصیل ترین غذاهای ایرانی آش mash است که در
انتهای مطلب توضیح مختصری راجع به نحوه ی پخت آن ذکر خواهیم کرد. این دانه
خاص ایران و خاور میانه است و مصرف آن در دیگر مناطق دنیا رواج زیادی
ندارد.اما امروزه ما این دانه را فراموش کرده ایم و باید تلاش کنیم تا
دوباره دانه ماش به سبد غذایی ایرانیان برگردد
این دانه غنی ، حاوی بسیاری از مواد مورد نیاز بدن است و در عین حال کالری کمی دارد ؛ یعنی پرخاصیت و غیر چاق کننده است. از این رو بهتر است در دوران رژیم لاغری حداقل هفته ای یک بار از mash استفاده شود چون بسیار زود هضم و غیر نفاخ است و به علت دارا بودن ویتامین A و D نیازهای بدن ما را تأمین می کند و برای تقویت اعصاب و بینایی مفید است.امروزه نیز به خاطر ارزش غذایی بالای این گیاه، در موارد آشپزی و نیز سلامتی، استفادههای فراوانی میشود.
کلسترول یک ماده چربی مانند و مومی است که در کبد و سایر سلولها ساخته شده و در بعضی از انواع غذاهای خاص از جمله لبنیات، تخم مرغ و گوشت یافت میشود. بدن برای عملکرد عادی و مناسب به میزان مناسبی کلسترول نیاز دارد. دیواره ها و غشاء سلولی بدن برای تولید هورمون، ویتامین D و اسیدهای صفراوی که به هضم چربی کمک میکند نیاز دارد، البته این نیاز مقدار محدودی بوده و اگر خیلی بیشتر از میزان مورد نیازتان دریافت کنید، بدنتان در خطر انواع بیماری از جمله بیماری های قلبی قرار میگیرد.اگر میزان کلسترول خونتان بالا است استفاده از mash را به شما توصیه میکنیم. دانههای mash دارای کلسترول پایین و مقدار زیادی فیبر رژیمی محلول هستند.فیبر رژیمی به آن دسته از مواد غذایی اطلاق میشود که قابل هضم نیستند. فیبرهای رژیمی دو گونه هستند: محلول و غیرمحلول. فیبر غیرمحلول به تعادل و تنظیم حرکات روده میپردازد ولی کار زیادی برای کاهش فشارخون انجام نمیدهد. فیبر محلول وقتی با آب موجود در سیستم هاضمه مخلوط شود ماده ژل مانندی را تشکیل میدهد که به نوبه خود به بهبود عملکرد اعضای بدن میپردازد.غذاهای سرشار از فیبر رژیمی محلول، به کاهش کلسترول بد خون (LDL) کمک میکنند و این کار را با تشویق به تولید گیرندههای LDL که مسئول بیرون راندن کلسترول بد اضافی